Historie

Dispuut der Haegsche Ridderen Zarathoestra

Middels het doorbreken van de destijds heersende “gevestigde orde” tussen de INTAC-disputen heeft D.d.H.R. Zarathoestra sedert haar oprichting op 7 februari 1995 een prominente plaats ingenomen binnen de studentenvereniging H.S.C. INTAC van Zwijndregt.

Ondanks het feit dat het leven van onze illustere voorganger in nevelen is gehuld, zijn onze stappen stevig gemarkeerd. Niet alleen door het regelmatig aanbrengen van markante kopstukken zowel verenigings- als sociëteitsbestuur, maar ook middels frequente bezoeken van activiteiten en sociëteit zijn de Ridderen een klasse apart geworden.

Hierbij hebben strijdkreten als “Gosev” en “Jolijt kent geen tijd” de aanwezige leden van “de gezelligste familie van Nederland” wederom op hun TROS-status gewezen, maar wees gerust, voor een spannende pyjamaparty kan men altijd op het slachthuis terecht.

D.d.H.R. Zarathoestra logo

Ridderschap is een synoniem voor een levensstijl die boven het gemiddelde uitsteekt. Internationaal georienteerde, charismatische leiders hebben meer dan eens vanuit onze burcht hun vleugelen uitgeslagen teneinde de maatschappij te versterken op die punten waar de nood het hoogst is, en de concurrentie moordend. Het elan en egard waarmee Ridderen zich bewegen is ruimschoots en onaantastbaar.

Uit zorgvuldige selectie zijn er momenteel 62 authentieke Ridderen voortgekomen. Of dit aantal zich uitbreidt hangt af van de geschiktheid van het aanbod. Ridderschap is nu eenmaal wars van concessies. Mocht U de illusie koesteren dat U met Uw gedachtengang binnen onze Lifestyle past, het volgende: de buikloop der ontgoocheling zal U dun door de broek der illusie lopen.

Met gunstige groet,

De Ridderen